Tu je čas, kedy bude 2. sezóna „Sweet Magnolias“ na Netflixe

Tu je čas, kedy bude 2. sezóna „Sweet Magnolias“ na Netflixe

SweetMagnolias Season 2 Episode 2 00 07 21 18R

Sladké magnólie. (Zľava) Joanna Garcia Swisher ako Maddie Townsend, Brooke Elliott ako Dana Sue Sullivan, Heather Headley ako Helen Decatur v epizóde 202 Sweet Magnolias. Cr. S láskavým dovolením Netflix © 2021



Od novej sezóny nás delia už len hodiny Sladké magnólie pristátie na Netflixe po celom svete. Ak chcete zostať hore alebo sa zobudiť, aby ste si pozreli sladké magnólie, keď sa dotknú Netflixu, tento sprievodca je pre vás.



Sladké magnólie je tento týždeň veľké nové piatkové vydanie a bude prepustený spolu Slučka Lapeta a Cez Moje okno .

Odporúčame vám pozrieť si naše ukážka 2. sezóny pre všetko, čo potrebujete vedieť o novej sezóne, ale tu je stručný prehľad toho, čo môžete očakávať:



Po otvorení 2. sezóny sa Maddie, Helen a Dana Sue dozvedia, kto je v aute. Ale to je len prvé z mnohých prekvapení, ktoré prichádzajú z Prom Night – prekvapení, ktoré menia vzťahy v celom meste. Priateľstvo platýz. Staré lásky končia a nové začínajú. Dlho skryté tajomstvá narúšajú prácu, menia životy a menia rovnováhu síl v Serenity. Každý je ovplyvnený. Ale v smiechu a strate, Sladké magnólie pokračujú v boji za to, čo je správne pre nich a pre ľudí, ktorých milujú - aj keď toto úsilie prichádza s vysokou cenou.

Ak potrebujete dohnať 1. sériu Sladkých magnólií, Netflix vám ponúkne 2-minútové osvieženie. Osviežovačku nájdete aj v sekcii Upútavky a ďalšie v aplikácii Netflix.


Harmonogram vydania časového pásma pre 2. sezónu sladkých magnólií

Podľa všetky ostatné vydania Netflix Original relácie a filmy sa pridávajú súčasne po celom svete. Je to relatívne k miestu, kde sídli Netflix, takže nové sezóny predstavení prichádzajú, keď hodiny odbijú polnoc v Los Angeles, USA.



Kvôli časovým pásmam to v konečnom dôsledku znamená, že čím ďalej na východ žijete, tým dlhšie budete musieť v piatok čakať na pozeranie.

Tu je rozpis všetkých hlavných časových pásiem a kedy Sladké magnólie sezóna 2 bude na Netflixe 4. februára 2022.

Časové pásmo Čas dostupný na streamovanie
tichomorský štandardný čas 00:00 (GMT – 7)
Horský štandardný čas 01:00 (GMT-6)
Centrálny štandardný čas 02:00 (GMT-5)
Východný letný čas 03:00 (GMT-4)
Brazílsky štandardný čas 04:00 (GMT-3)
Britský letný čas 08:00 (GMT +1)
stredoeurópsky letný čas 09:00 (GMT+2)
Východoeurópsky letný čas 10:00 (GMT+3)
Indický štandardný čas 13:15 (GMT + 17:30)
Filipínsky čas (PHT) 15:00 (GMT + 8:00)
Japonský štandardný čas 16:00 (GMT+9)
Austrálsky východný čas 18:00 (GMT+10)
Novozélandský štandardný čas 19:00 (GMT+11)

Ak stále nemôžete zistiť, kedy sa bude relácia vysielať na Netflixe, nižšie sú vložené odpočítavacie hodiny, ktoré majú uplynúť presne o 00:01 tichomorského času.

Ak je časovač vyššie na nule a relácia sa ešte nezobrazuje vo vašej aplikácii Netflix, budete musieť vykonať rýchle obnovenie. V závislosti od vášho zariadenia by ste mali byť schopní ho jednoducho vypnúť a znova spustiť.

Tešíte sa na novú sezónu Sladké magnólie prídete na Netflix? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.