Sezóna 4, Money Heist: Čas vydania Netflixu a všetko, čo potrebujete vedieť

Sezóna 4, Money Heist: Čas vydania Netflixu a všetko, čo potrebujete vedieť

Peniaze Heist, 4. časť - Obrázok: Netflix



Peniaze Heist sa vracia do siete Netflix dnes večer po celom svete už svoju štvrtú sezónu. Výbušná španielska séria patrí medzi najobľúbenejšie tituly Netflixu, takže tu je všetko, o čom vieme Peniaze Heist sezóna 4 vrátane toho, čo môžeme čakať od nasledujúcej kapitoly, kto sa vracia, upútavka a všetko ostatné, čo zatiaľ poznáme.



The obnova pre Peniaze Heist sezóna 4 prišla predtým, ako sa časť 3 dokonca vysielala. Predbežne to oznámil showrunner a tvorca Álex Pina. Álex Pina je meno, ktoré uvidíte na Netflixe mnoho ďalších rokov, pretože podpísal exkluzívna dohoda s Netflixom minulý rok (čoskoro si prejdeme jeho ďalšie projekty Netflixu).

Jedna rýchla poznámka je, že Netflix technicky triedi každú sezónu ako súčasť. Na účely tohto článku budeme časť 4 označovať ako sériu 4.



Peniaze Heist sa stal okamžitým úspechom po uvedení Netflixu na medzinárodnej scéne. Prvé dve sezóny sa vysielali na anténe 3 v Španielsku a potom sa pre celú sezónu stali úplným originálom Netflix. Sezóna 3 z Peniaze Heist vydané na Netflixe 19. júla 2019.

Vyše 34 miliónov naladený na sledovanie šou po celom svete. Táto šou sa tiež často spomína vo videu o vzťahoch s investormi spoločnosti Netflix, kde sa hovorí, že bola kľúčovou hnacou silou medzinárodného rastu.

Nedávno hovoril o tom, či sa šou vráti na ďalšie dve sezóny, Alex Pina uviedol (preložené):



Bolo to komplikované rozhodnutie, bolo veľa dôvodov nevrátiť sa. Na jednej strane to bola krátka a ukončená séria o lúpeži. Na druhej strane, protagonisti nakoniec boli milionármi a ich spojenie pre ďalšiu lúpež sa zdalo byť niečo vzdialene nemožné, ale uvedomili sme si, že to bola kapela s inými charakteristikami, ako vidíme v príbehoch dokonalých lúpeží,


Aký bude čas Peniaze Heist sezóna 4 bude na Netflixe?

Ako všetky originály Netflix, séria prichádza o polnoci v Los Angeles 3. apríla 2020. Pre prípad, že nežijete na západnom pobreží, máme nižšie uvedenú tabuľku dôveryhodných informácií o všetkých regiónoch Netflix.

Časové pásmo Čas, ktorý je k dispozícii na streamovanie
Tichomorský štandardný čas 0:00 (GMT-7)
Horský štandardný čas 1:00 (GMT-6)
Centrálny štandardný čas 2:00 (GMT-5)
Východný Štandardný Čas 3:00 (GMT-4)
Britský letný čas 08:00 (GMT)
Stredoeurópsky čas 8:00 (GMT + 1)
Východoeurópsky čas 09:00 (GMT + 2)
Indický štandardný čas 12:30 (GMT + 5:30)
Japonský štandardný čas 16:00 (GMT + 9)
Austrálsky východný čas 18:00 (GMT + 11)
Svetlý čas Nového Zélandu 20:00 (GMT + 13)

Existuje príves pre sezónu 4 z Peniaze Heist ?

Príves pre Peniaze Heist sezóna 4 vyšla 5. marca a poskytla nám prvý pohľad na to, čo môžeme očakávať počas novej sezóny.

V upútavke je rozprávanie o Tokiu, v ktorom sa uvádza, že profesor stratil rozum, a máme prvý letmý pohľad na to, čo sa stane s Raquel v sezóne 4. Ponúkla jej príležitosť získať späť svoj starý život.

V celom traileri tiež dostávame veľa akčných záberov, ktoré naznačujú, že sa bude jednať o rýchly a akčný štvrtý vstup.

Hneď po traileri sme sa dočkali vydania oficiálneho plagátu pre sezónu 4.

https://twitter.com/lacasadepapel/status/1238105134091173888


Čo čakať od Peniaze Heist sezóna 4

Upozornenie: Nasledujú spojlery pre sezónu 3, takže ak ste nestíhali, je to vaše posledné varovanie.

Poďme rýchlo prejsť udalosťami z Peniaze Heist časť 3.

Kapela je opäť spolu, aby predviedla ešte väčšiu lúpež ako tá prvá. Všetko je to však pokus o záchranu jedného z ich členov (Rio), ktorého zajali úrady.

Rýchlo vpred k epizóde 8 a môžeme vidieť, že stávky sa dramaticky zvýšili. Je to totálna vojna medzi úradmi a našim gangom s čerstvo tehotnou ženou na čele, ktorá sa ich snaží priviesť všetkých.



Profesor verí, že Raquel je mŕtvy, a žiada DEFCON 2, ktorý vedie k použitiu RPG proti tanku vrhajúcemu sa do búrky na Bank of Spain, kde je gang zadržiavaný.

Osud Nairobi vyzerá vzhľadom na jej guľkové zranenie pochmúrne a profesorov plán je zdanlivo hore vo vzduchu s novým policajným vyjednávačom pevne pod kontrolou. Niektorí fanúšikovia špekulujú, že Nairobi sa v nedávnej rekapitulácii nedostavila, čo môže znamenať, že je teraz hotová. V oficiálnom odhalení dátumu (pozri nižšie) sa však potvrdilo, že je späť, aj keď je pravdepodobne zranená.

Reklama

Dúfame, že sa dočkáme nevyhnutného úniku alebo, ako to vyzerá v tomto okamihu, zániku posádky.

Pokiaľ ide o tón, tvorcovia potvrdili, že v časti 4 sa bude mierne líšiť. Tu musia byť povedz v rozhovore (preložené do angličtiny pomocou služby Google Translate)

Myslím si, že budúca sezóna bude z mnohých dôvodov bombou. Prišli sme z tretej sezóny s pocitom vertigo, pretože to bola prvá, ktorú sme vyrobili pre Netflix, vyčerpali sme prvé prepadnutie a museli sme ukázať, že dokážeme navrhnúť novú s väčším adrenalínom a silou. Myslím, že sme sa tak obávali, že sme dostali veľa rytmu a míľnikov. V tejto štvrtej sezóne sa navrhujeme trochu zastaviť, sklopiť piest, aby ste mohli dramaticky vychutnať niektoré postavy, a potom sa v polovici sezóny vrátiť k prasknutiu. Je to veľmi zvláštne obdobie, keď ho môžete ochutnať a s veľmi výkonnými bombami.

Aby sme ďalej preložili, čo to znamená, tvorcovia sa pustili do výbušnej tretej časti, ktorá lákala ľudí späť do sveta Money Heist. Naproti tomu sezóna 4 spomalí veci a zameria sa na postavy.


Dokument Money Heist - prvé podrobnosti

Vyhlásené 30. januára 2020 ako súčasť a zabil nové španielske tituly „, Netflix odhalil svoju prácu na dokumente pre Peniaze Heist .

Dokument je údajne reflexívny a zameriava sa na doterajší globálny dopad šou. V rámci oznámenia nových vydaní v apríli 2020 sme dostali celé meno dokumentu a jeho zostavy, ktorá sa bude volať Peniaze Heist: Fenomén.

Tých potvrdené účasť na dokumente zahŕňajú:

  • Alex Pina - tvorca
  • Jesús Colmenar - režisér
  • Medzi účinkujúcimi budú:
    • Úrsula Corberó
    • Alvaro Morte
    • Pedro Alonso
    • Zástupný obrázok pre Alba Flores
    • Miguel Herran
    • Jaime Lorente
    • Esther Acebo

Dokument dorazí na Netflix v deň vydania sezóny 4.


Bude časť 4 z Peniaze Heist byť poslednou sezónou?

Pokiaľ ide o sezónu 4 z Peniaze Heist bude posledná sezóna ešte musí byť potvrdená. Počuli sme povesti, že práce na piatej časti už prebiehajú, ale ešte nič nemusí byť potvrdené.


Iné Peniaze Heist Správy a ďalšie projekty od Alexa Pinu

  • Od 3. časti z Peniaze Heist vydané, Netflix pridal do jednej z epizód viac behu. Je to preto, lebo pri prvej úprave tím stojaci za šou odstránil segment s futbalovou legendou Neymarom. Od tej doby bolo znova pridané, čo znamená, že je čas sa ponoriť do novej kontroly.

Ako sme už spomenuli vyššie, Álex Pina pracuje na dvoch nadchádzajúcich sériách ako súčasť svojej výstupnej dohody s Netflixom.

Biele čiary je nová séria je nová séria mysterióznych zločinov, kde sa žena snaží vyriešiť záhadnú smrť svojho brata na Ibize. Ďalšia nadchádzajúca séria, Sky Red , je v ranom vývoji.

Predtým, ako odídeme, ak ste niekedy premýšľali, čo znie ako profesor hovorí anglicky, toto spojenie medzi Netflixom 6 Podzemie a Peniaze Heist splní tú fantáziu.

Tešíte sa na 4. sezónu Peniaze Heist ? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie.